Klantenservice:

0528 – 204027

Winkelwagen

  Snelle levering in Nederland en België    Groot assortiment    Gratis verzending bij besteding €100,- in NL

Mobile menu

Productmenu

Kabelbeschermingsbuizen

Kabelbeschermingsbuizen

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Kabelbeschermingsbuizen / Mantelbuizen

Verwerking

Een kabelbeschermingsbuis is de meest betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het beschermen van allerhande kabels en water- en gasleidingen. De buis is zowel flexibel als stevig en is daardoor eenvoudig in grond en beton te verwerken. Kwetsbare kabels en leidingen worden optimaal beschermd door deze buis – ook wel mantelbuis genoemd. Omdat de beschermingsbuis is voorzien van een trekdraad en de binnenkant glad is, wordt het trekken van gas- en waterslangen of (data)kabels een eenvoudige klus. De buitenkant van de buis is geribbeld waardoor het in grond en beton altijd stevig en stabiel is verankerd.

Plaatsing mantelbuis

De kabelbeschermingsbuis is dankzij de combinatie van flexibiliteit en stevigheid in bijna iedere denkbare situatie te plaatsen. Leverbaar op rollen van 25 of 50 meter en verkrijgbaar in diameters van 40 tot 160mm is de buis onder alle omstandigheden naar wens aan te passen. Het maakt daarbij niet uit of de buis in beton (wanden of fundering) wordt gestort of in de grond wordt geplaatst. Leidingen en kabels kunnen met behulp van de bijgeleverde polyester trekdraad op elk moment worden getrokken. Zoals gezegd is de buis aan de binnenkant helemaal glad. Het trekken van alle denkbare kabels en leidingen wordt daardoor ook nog eens extra eenvoudig.

Het koppelen van de kabelbeschermingsbuis

Iedere kabelbeschermingsbuis is voorzien van een koppelstuk. Zo zijn twee buizen eenvoudig aan elkaar te koppelen. Dit koppelstuk wordt ook wel een klikmof genoemd. Een bijzonder handig systeem waarmee beschermingsbuizen aan elkaar worden geklikt of gekoppeld. Iedere afstand is op deze manier betrouwbaar te overbruggen. Kortom: elektriciteitskabels, telefoonkabels, datakabels en gas- en waterleidingen zijn door de sterke en flexibele mantelbuizen volledig beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Op zoek naar meer informatie of zijn er vragen over de uiteenlopende toepassingen van kabelbeschermingsbuizen? Wij informeren, adviseren en helpen graag en geheel vrijblijvend. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Eigenschappen

  • Beschermen van kabels datakabels, gas,water enz enz
  • Met trekkoord
  • Materiaal PP
  • Binnenwand glad
  • buitenwand geribbeld
  • Geleverd met klikmof
  • Leverbaar in rollen van 25 of 50 meter