Klantenservice:

0528 – 204027

Winkelwagen

  Snelle levering in Nederland en België    Groot assortiment    Gratis verzending bij besteding €100,- in NL

Mobile menu

Productmenu

Ontstoppingsstukken

Ontstoppingsstukken

Alle 6 resultaten

Gebruik

Bij het gebruiken van PVC buizen voor bijvoorbeeld de waterleidingen of de riolering is het handig om ontstoppingsstukken in te bouwen. Ontstoppingsstukken zijn namelijk voorzien van een dop die er eenvoudig af te halen is en waardoor verstoppingen kunnen worden verholpen of voorkomen. Deze producten kunnen eenvoudig tussen de normale PVC buizen worden geplaatst omdat ze tevens als verbindingsstuk fungeren. Er zijn diverse formaten en soorten verkrijgbaar zodat voor elke situatie het juiste stuk kan worden aangeschaft. Door het gebruik van PVC als materiaal weet u zeker dat het erg lang, tot wel 100 jaar, mee kan en dus niet snel zal slijten.

Verschillende soorten

Er zijn diverse verschillende soorten beschikbaar, zowel als mof/mof als met mof/spie. De spie-kant van kan eenvoudig verbonden worden met diverse hulpstukken zoals bochten en t-stukken. De mof-kant kunt u verbinden met een ander stuk buis. Alle ontstoppingsstukken beschikken over een schroefdop, hierdoor zitten ze bij normaal gebruik goed vast en zal er geen lekkage optreden. Bij periodieke schoonmaak of een verstopping kunt u de schroefdop er eenvoudig afhalen zodat u in de buis kunt komen. Er zijn diverse diameters te krijgen, deze variëren van 110 mm tot en met 125 mm. Het merk dat u kunt krijgen is Wavin.

Ontstoppingsstukken

Waar moet ik op letten?

Uiteraard dient u het juiste formaat te bestellen zodat deze aansluit bij de rest van het water- of rioolsysteem. Als u er hulpstukken of juist andere stukken PVC buis aan wilt bevestigen is het van belang om of mof/mof of mof/spie soorten te kopen. Let daarnaast bij het plaatsen goed op dat u het op een eenvoudig bereikbare plaats zet zodat u er in de toekomst snel bij kunt.

Met schroefdeksel

  • Merk Wavin
  • SN4
  • Mof/Mof
  • Mof/Spie
  • De Spie-kant past in een hulpstuk
  • Leverbaar in de maten 110mm t/m 125mm
  • Om makkelijk bij evt verstoppingen te komen met schroefdeksel