Klantenservice:

0528 – 204027

Winkelwagen

  Snelle levering in Nederland en België    Groot assortiment    Gratis verzending bij besteding €100,- in NL

Mobile menu

Productmenu

Retourneren

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om een artikel of bestelling retour te sturen. Let op! Volg de correcte wijze om misverstanden of andere problemen te voorkomen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen via het nummer 0528 - 204027 of mailen naar Info@onlinepvckopen.nl.

U kunt een retour aanmelden via het onderstaande retourformulier, maar uiteraard kan dit ook telefonisch of middels een email. Let wel op dat wij onderstaande gegevens nodig hebben om uw retour correct te kunnen verwerken.

Let op: op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd!


Klachten 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken. Dit kan door te mailen naar Info@onlinepvckopen.nl of door te bellen naar 0528 – 204027. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.